00%

Contact

Albania Kafe

image

Pse të zgjidhni Danesi Caffè

Kafeja është një trashëgimi, një mrekulli që duhet vlerësuar dhe ndarë. Për këtë arsye, që nga vitet 1970 ne kemi vendosur të bëhemi një markë ndërkombëtare, eksportues i kafesë cilësore në mbi 60 vende të botës.

Mbi 100 vjet përvojë që na kanë dhënë mundësinë të fitojmë njohuri dhe aftësi unike për ciklin e prodhimit të kafesë. Sot, impiantet tona të trajtimit të kafesë së gjelbër janë të gjendjes së fundit dhe na lejojnë të optimizojmë proceset e prodhimit dhe përpunimit dhe të garantojmë kafenë e cilësisë më të mirë.

image

Shije e qëndrueshme

 

Ne kujdesemi për njerëzit. Në disa prejardhje kemi zgjedhur të punojmë në zinxhirin e shkurtër të furnizimit duke blerë kafe nga fermerë të vegjël dhe duke hapur një dialog të drejtpërdrejtë me ta për të promovuar zhvillimin ekonomik dhe social të komuniteteve lokale.

Ne mbrojmë mjedisin në çdo aspekt. Nga prodhimi, tek transporti, tek paketimi, jemi të përkushtuar ta respektojmë atë përmes adoptimit të metodave dhe sistemeve me ndikim të ulët.

Cilësia

 

Sekreti për një kafe cilësore?

 

– Lëndë të para

– Procesit më të përshtatshëm të prodhimit

– Karakteristikave më të mira ndijore për të garantuar një përvojë unike

– Kafesë më të mirë duke e shijuar dhe duke vlerësuar karakteristikat e saj organoleptike përmes teknikës së ndjeshme të “cupping”, një praktikë që, për t’u realizuar, kërkon aftësi teknike, ndjeshmëri dhe përvojë.

Pjekja

Një ndryshim në pjekje arrihet sipas temperaturës dhe kohës së gatimit.

Itensiteti

Shkalla e trupit dhe aromës së një kafeje përcakton intensitetin e saj.

Shija e mbetur

Kafetë e shkëlqyera janë në gjendje të lënë një shije të veçantë të mbetur pas kontaktit me qiellzën.

Profili ndijor

Profili ndijor i filxhanit del nga aroma, balanca, trupi, aciditeti, shija dhe shija e mbetur.

Deshironi te provoni Danesi Caffè?

Na kontaktoni per me shume informacione

icon Kontakto icon Telefono
img

© 2024 danesicaffe.al. All Rights Reserved.